Onze troeven!

Een huiselijke, warme sfeer in een gezellig kader.Mi casa es su casa, om het in het Spaans te zeggen. Wij zorgen ervoor dat jullie een thuisgevoel hebben vanaf de eerste minuut.

Een gerenoveerde bastide met authentiek karakter.Ondanks een grondige renovatie heeft de bastide zijn eigenheid behouden. Alle typische kenmerken zijn intact en gaan een hele geschiedenis terug.

Prachtige natuur, temidden van wijngaarden. De Bastide gaat tientallen decennia terug waar het gebruikt werd als uitvalsbasis voor de wijnbouw. De wijngaarden zijn gebleven waardoor het authentieke karakter nog steeds voelbaar is. Temidden de wijngaarden, met ondergaande zon, komt het gevoel van  "leven als God in Frankrijk" pas echt tot zijn recht. Neem de tijd om dit gevoel volledig in je op te nemen.

Meer dan 300 dagen zon, dé plek om je batterijen op te laden. Zon is voor vele mensen een essentieel onderdeel van deugd doende vakantie. Met 300 dagen zon is het Zuiden van Frankrijk een perfecte plaats om de batterijen terug op te laden. Vitamine D zegt u? In overvloed!