Welkom in onze Bastide!

Bastide Saint Supin is een 8ha groot wijndomein in het hartje van de Provence! Het ligt in het departement Var op 45km van Aix-En-Provence en 60km van de Middellandse Zee temidden van wijngaarden en bossen.

De wijnhoeve werd recent gerestaureerd en telt nu 5 appartementen (56m²) en 2 studio's (32m²), voorzien van alle comfort. In de grote leefruimte met volledig ingerichte keuken (koelkast, koffiezet, dampkap en 4 kookplaten), de knusse slaapkamer en de badkamer (douche, toilet en 2 lavabo's) voelt u zich onmiddellijk thuis. Een barbecue, kinderbedje, -bad of -stoel, strijkijzer en strijkplank zijn gratis ter beschikking. Een wasmachine is beschikbaar aan een democratisch prijs. Bovendien beschikt elk appartement en studio over een privé-terras met tuinmeubilair en zicht op de wijnvelden of de kinderspeeltuin en voetbalweide.

U kan er genieten van een groot zwembad (16x9m!). Nieuw is onze jacuzzi, waarin u heerlijk kan ontspannen. Voor de kleinsten is er een kinderbad en een speeltuin, waar ze veilig kunnen spelen. Op het domein kan u verder een partijtje minigolf, petanque of ping-pong spelen. Voor de sportievelingen is er een volleybalterrein, voetbalweide en een fitnessruimte ter beschikking. Mountainbikes zijn te huur aan democratisch prijzen.